Rätt CRM-verktyg till ditt företag
2023 feb 03 By alicia 0 comment

Funderar du på att starta ett företag? Arbetar du redan inom en stor verksamhet? Då kan Lime CRM och andra verktyg hjälpa till att optimera din verksamhet. Idag är konkurrensen stor och såväl marknadsföring som goda kundrelationer är viktiga för att företaget ska överleva och växa. I den här artikeln får du tips kring hur rätt CRM system kan förbättra din verksamhet.

Vad är CRM?

CRM är en förkortning för Customer Relationship Management på engelska. Det är ett verktyg där du har samlad information om kunder eller leads. Ett verktyg som lime crm är ett bra verktyg för att få en överblick över kunder och dessutom förbättra relationen med dem.

Hur viktig är marknadsföring?

Marknadsföring är A och O för att lyckas sälja dina varor eller tjänster. Det finns många bra verktyg som du kan använda för att nå ut till kunder. En hemsida är ett måste idag, när alla företag syns på internet.

Ett annat enkelt exempel är att skapa sidor på Facebook, Instagram och Twitter, så att potentiella och befintliga kunder kan hitta dig även där. Med hjälp av Facebook Ads kan du enkelt rikta reklam till din målgrupp och få många nya leads.