Heta uteställen i Växjö
2017 maj 11 By Rebecka 0 comment

I Växjö finns det något för alla. Oavsett om du vill ta en afterwork med dina kollegor, eller gå ut och dansa till småtimmarna med dina vänner, finns stället i Växjö. Staden Växjö har gått från att vara en stor småstad till att bli den lilla storstaden. I och med detta har fler uteställen öppnat och många håller också öppet lite längre på fredagar och lördagar. En stad med ett rikt uteliv ökar antalet besökare och Växjö lockar idag studenter, företag, turister och nya invånare. Just att antalet studenter har ökat hjälper nattlivet att bli riktigt roligt, fler ställen vågar satsa och nya ställen öppnas hela tiden.

Uteliv för alla smaker

Ett rikt uteliv är viktigt för en liten stad, särskilt för unga människor och studenter. Det fungerar som en mötesplats, det ger arbetstillfällen och skapar en levande stad. I Växjö har utbudet på nattklubbar, restauranger, barer och caféer blivit mycket bättre de senaste åren och det finns något för alla. Växjö är känt för att vara en grön stad och många restauranger och klubbar arbetar med ett stort lokalt och ekologiskt utbud på mat och dryck. Nu öppnar en ny ölbar i centrala Växjö. Det blir en livsstilsbutik i kombination med en bar där du kan hänga och snacka över en öl. Att skapa mötesplatser är viktigt i dagens samhälle och fler och fler uteställen satsar på detta. Det ska vara roligt och lätt att träffas, umgås och hänga ute!

Gör något tillsammans och få en helkväll

Många som går ut en fredag eller en lördag tycker att det är roligt att hitta på något tillsammans. Det finns många olika alternativ att välja mellan för att få en riktigt rolig kväll. Det spelar egentligen ingen roll var du bor, nästan alla städer och samhällen har något att erbjuda. Vad sägs om biljard stockholm, shuffleboard i Örebro, bowling i Kalmar, pingis i Borås eller flipper i Sundsvall? Javisst, det går alltid att hitta på något roligt! Att göra en aktivitet tillsammans ger en kul balans mellan tävling och avkoppling och passar lika bra i kompisgänget, på möhippan, på svensexan eller som en teambildande aktivitet på en arbetsplats eller med kunder. Börja kvällen med en riktigt god middag på en trevlig restaurang och avsluta med en krogrunda så har ni fått en riktigt rolig kväll tillsammans.